Yüksek Öğretim Kurulu 2547 sayılı Kanun’un 6111 sayılı Kanunla değişik 44/e maddesi ve Lisansüstü Eğitim-Öğretim Enstitülerinin Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliği’nin 4 ve 7. maddesi uyarınca anılan karar maddesinin “Uzaktan Öğretim tezsiz yüksek lisans programları kontenjanlarının en fazla 50 olarak belirlenmesi, daha önce izin verilen ile bundan sonra izin  verilecek uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programlarına yılda bir defa (güz veya baharda), üniversite senatosu tarafından belirlenen yarıyılda öğrenci kabul edilebilmesi” şeklinde değiştirilmiştir.

14.03.2024 tarihli 2024/01 sayılı Enstitü Kurulu tarafından uzaktan öğretim programlarımızda güz döneminde öğrenci alınmasına ve her programın kontenjanının 50 olarak belirlenmesine karar verilmiş; ilgili öneri Üniversitemiz Senatosunda 19.03.2024 tarihinde onaylanmıştır.

İlgili yazı için TIKLAYINIZ.