Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Bahar yarıyılı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde dersler 11 Mart 2024 tarihinde başlayacaktır. Yeni başlayan öğrencilerimizin aşağıdaki bilgileri dikkatlice incelemesini öneririz.

Güncel ders programını inceleyiniz, programda yer alan uzaktan eğitim dersleriniz “Sanal Kampüs” üzerinden; örgün dersleriniz ise NeoTech kampüste işlenecektir.  İlk hafta (11-15 Mart 2024) almış olduğunuz dersleri, obis üzerinden ekle-bırak şeklinde değiştirebilirsiniz. Güncel ders programı için TIKLAYINIZ.

1.ÖRGÜN DERSLER (NeoTech Campus) 

Programda örgün olarak belirtilen dersler, NeoTech Campus’te işlenecektir.

NeoTech Campus Adresi: Maslak Mahalesi, Taşyoncası Sokak, No: 1V ve No:1Y Sarıyer-İSTANBUL  – Bina Kodu : 34481742

 – KAMPÜSE ULAŞIM

Toplu Ulaşım: Maslak 1453 Neotech Kampüsü’müze toplu ulaşım kullanarak gelmek isteyen ziyaretçilerimiz İTÜ metro durağının plazalar çıkışından çıkarak, Sun Plaza ATM alanında bulunan servislerimizi kullanarak kampüsümüzü ziyaret edebilir.

Servis Saatleri: 08:00 ile 22:30 saatleri arasında, RING şeklinde Kampüs ile SUNPLAZA arasında servisler kalkacaktır. Servislere öğrenci kartı ile binilebilir.

İETT/Dolmuş: Henüz öğrenci kartını almayan öğrencilerimiz, İETT 41N otobüsleri ile kampüse ulaşabilir. İTÜ Rektörlük durağından binilerek, “Nişantaşı Üniversitesi” durağında inilerek kampüse ulaşılabilir.

Kampüsümüze özel aracı ile gelerek ziyaret etmek isteyen misafirlerimiz şu KONUM ile kampüse ulaşabilir. Otopark mevcuttur.

 – ÖĞRENCİ KARTI

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin kartları basılmıştır. Öğrencilerimiz, kartlarını enstitü ofisinden 11 Mart 2024 – 15 Mart 2024 tarihleri arasında saat 20:00’a kadar teslim alabilir.

Fotoğraf veya bilgisi eksik olan öğrencilerimiz eksikler için enstitüye bildirimde bulunarak, sonraki hafta kartını teslim alabilir.

2.UZAKTAN DERSLER (Sanal Kampüs)

Programda uzaktan öğretim olarak belirtilen dersler, sanal kampüs üzerinden işlenecektir.

Sanal Kampüs Giriş: sanalkampus.nisantasi.edu.tr

Kullanıcı Adı: Öğrenci Numaranızdır.

Şifre: T.C. Kimlik numaranızdır.

Başarılar dileriz.