BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ

2023-2024 GÜZ

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Güz Yarıyılı bütünleme sınavları, 19 Şubat 2024 – 25 Şubat 2024 tarihleri arasında planlanmıştır. 14.09.2022 tarihli YÖK Yürütme Kurulu’nun aldığı karar gereği Enstitümüzde uzaktan öğretim programları dahil olmak üzere, tüm programların vize, final, mazeret ve bütünleme sınavları yüz yüze ve kampüs ortamında yapılacaktır. Proje, ödev, makale çalışması vb. sınav dışı çalışmalar da sanal kampüsten toplanmayacak, kampüs ortamında imza karşılığında teslim alınacaktır. Bütünleme sınavlarına sadece dönem sonu notu FF olan öğrenciler girebilir.

Şehir dışında yaşayan ve çalışan öğrencilerimizin durumu baz alınarak, örgün dersler hafta içi ders gün ve saati ile paralel olacak biçimde; uzaktan öğretim derslerin tamamı ise 25 Şubat 2024 Pazar gününe planlanmıştır.

Sınavların türü ve içeriği konusunda dersin öğretim üyesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sınav takvimi için TIKLAYINIZ.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Dr. Öğr. Üyesi Şerafettin Sevgili