İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, kamu sektöründe faaliyet gösteren Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) üyelerinin kariyerlerini ileri taşıma amacını taşıyan bir iş birliği protokolüne imza attı. Bu protokol ile İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, SAVDES-SEN üyelerine özel lisansüstü eğitim fırsatları sunacak.

Kamu sektörü, ülkemizin gelişimine önemli katkılar sağlayan bir sektör olarak öne çıkıyor. SAVDES-SEN üyeleri, özellikle savunma sanayii kapsamındaki görevlerini daha etkin bir şekilde yerine getirmek ve kariyerlerini ileri taşımak amacıyla çaba sarf etmektedirler. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile, SAVDES-SEN üyeleri bu hedeflere daha sağlam bir şekilde ulaşabilecekler.

İş birliği kapsamında, SAVDES-SEN üyelerine özel olarak İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nin lisansüstü eğitim programlarına %40 burs imkânı sağlanacak. Ayrıca üyeler için 6 programda özel kontenjan belirlenerek %60 burs ile kayıt olma imkanı verilecek. Bu protokol, sendika üyelerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunarak kamu hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasını amaçlıyor. Aynı zamanda üyelerin birinci dereceden yakınlarını da kapsıyor.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve SAVDES-SEN iş birliği, kamu sektöründe çalışanların uzmanlık düzeylerini artırmayı hedefliyor. Bu iş birliği, SAVDES-SEN üyelerinin bilgi ve becerilerini güçlendirerek, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmayı amaçlıyor.

SAVDES-SEN üyeleri, bu iş birliği ile kariyerlerini ileri taşıma ve kişisel gelişim fırsatlarını yakalayacaklar. Burs başvuruları ve daha fazla bilgi için İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nin resmî web sitesi ziyaret edilebilir.