Eğitimde öncü iş birlikleri kuran İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, şimdi de Vakıfbank ile yaptığı iş birliği ile dikkat çekiyor. Üniversite, yükseköğrenimde liderliğini sürdürerek, Vakıfbank iş birliğiyle lisansüstü eğitim programlarına özel imkânlar sunuyor.

Lisansüstü eğitim, bireylerin kariyerlerinde ilerlemelerine katkı sağlamanın yanı sıra, uzmanlık alanlarını daha da derinleştirmelerini mümkün kılan önemli bir adımdır. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nin Vakıfbank ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde, bankanın müşterileri ve çalışanları lisansüstü eğitim fırsatlarından yararlanabilecekler. İmzalanan protokol ile lisansüstü programlara kayıt olmak isteyenler, %60 burs imkânıyla eğitim alma fırsatı elde edecekler.

Bu iş birliği, nitelikli eğitimi daha erişilebilir hale getirerek, bireylerin kariyer hedeflerine ulaşmalarını desteklemeyi hedeflemektedir. Vakıfbank iş birliği kapsamında sunulan %60 burs avantajı, yükseköğrenimdeki mali yükü hafifletirken, kaliteli eğitim olanaklarını artırıyor. Vakıfbank müşterileri ve çalışanları, bu iş birliği sayesinde uzmanlaşarak iş dünyasında öne çıkma fırsatı bulacaklar.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Vakıfbank arasındaki bu iş birliği, eğitimde kaliteyi artırma ve daha fazla erişilebilir hale getirme amacını taşıyor. Üniversite ve Vakıfbank iş birliği, müşterilerin ulusal ve uluslararası düzeydeki başarılarını destekleyerek geleceğin liderlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Vakıfbank müşterileri ve çalışanları, burs imkânlarından faydalanabilmek için gerekli belgeleri ibraz etmeleri ve başvurularını eksiksiz tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular, lee.nisantasi.edu.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Vakıfbank iş birliği, eğitimde başarıya ulaşma yolunda atılan önemli bir adım olarak öne çıkıyor.