İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, eğitimde öncü iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Şekerbank ile sağladığı iş birliği ile özel bir adım atmıştır. Üniversite, yükseköğrenim alanında lider konumunu sürdürerek, Şekerbank iş birliği ile lisansüstü eğitim programlarına yönelik fırsatlar sunmaktadır.

Lisansüstü eğitim, bireylerin kariyerlerinde ilerlemelerine ve uzmanlık alanlarını derinleştirmelerine yardımcı olan önemli bir adımdır. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nin Şekerbank ile gerçekleştirdiği iş birliği, bankanın müşterilerine ve çalışanlarına lisansüstü eğitim olanakları sağlamaktadır. İmzalanan iyi niyet protokolü ile lisansüstü programlara kayıt yaptırmak isteyenler, %40 burs avantajıyla bu fırsattan yararlanabilecekler.

Bu iş birliği, nitelikli eğitimi daha erişilebilir hale getirerek, bireylerin kariyer hedeflerine ulaşmalarını desteklemeyi amaçlamaktadır. Şekerbank iş birliğiyle sunulan bu burs imkânı, yükseköğrenim mali yükünü hafifletirken, kaliteli eğitime erişimi artırmaktadır. Şekerbank müşterileri ve çalışanları, bu iş birliği sayesinde uzmanlaşarak iş dünyasında öne çıkma fırsatına sahip olacaklardır.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Şekerbank arasındaki bu iş birliği, eğitimde kalite ve erişilebilirliği bir araya getirerek, bankanın müşterilerinin ulusal ve uluslararası düzeydeki başarılarını artırma hedefine destek vermektedir. Üniversite ve Şekerbank iş birliği, geleceğin liderlerini yetiştirme yolunda atılan önemli bir adım olarak öne çıkmaktadır.

Burs imkânlarından faydalanmak isteyen Şekerbank müşterileri ve çalışanları, gerekli belgeleri ibraz etmeleri ve başvurularını eksiksiz tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular, lee.nisantasi.edu.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Şekerbank iş birliği, eğitimde kalite ve başarıyı desteklemeye devam ediyor.