İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, kamu sektöründe faaliyet gösteren Türkiye Kamu-Sen üyelerinin kariyerlerini ileri taşıma hedeflerine destek olmaya devam ediyor. Bu amaçla, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Türkiye Kamu-Sen arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında, üyelere özel lisansüstü eğitim fırsatları sunuluyor.

Kamu sektörü, ülkemizin gelişimine önemli katkılar sağlayan bir alan olarak öne çıkıyor. Türkiye Kamu-Sen üyeleri, kamu sektöründeki görevlerini daha etkin bir şekilde yerine getirmek ve kariyerlerini ileri taşımak amacıyla çaba sarf ediyorlar. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile, Türkiye Kamu-Sen üyeleri bu hedeflere daha sağlam bir şekilde ulaşabilecekler.

İş birliği çerçevesinde, Türkiye Kamu-Sen üyelerine özel olarak İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nin lisansüstü eğitim programlarına %40 burs imkânı sağlanacak. Bu protokol, kamu sektöründe çalışanların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunarak kamu hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasını amaçlıyor.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Türkiye Kamu-Sen iş birliği, kamu sektöründe çalışanların uzmanlık düzeylerini artırmayı hedefliyor. Bu iş birliği, Türkiye Kamu-Sen üyelerinin bilgi ve becerilerini güçlendirerek, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Anlaşmaya ilişkin değerlendirme yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder KAHVECİ ise; “Türkiye Kamu-Sen üyelerimizin sadece sosyal ve özlük hakları değil onların eğitim anlamında da her zaman destekçisi olmaktadır. Nişantaşı Üniversitesi ile yapılan anlaşmanın Yüksek Lisans ve Doktora eğitimi yapma arzusu içinde olan tüm üyelerimizin ihtiyacına cevap vereceğine inanıyorum. Anlaşmamızın, Türkiye Kamu-Sen camiasına ve üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” sözleriyle imza töreni sonlandırılmıştır.

Türkiye Kamu-Sen üyeleri, bu iş birliği ile kariyerlerini ileri taşıma ve kişisel gelişim fırsatını elde edecekler. Burs başvuruları ve daha fazla bilgi için İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nin resmi web sitesi ziyaret edilebilir. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Türkiye Kamu-Sen iş birliği, kamu sektöründe kaliteli hizmet sunmanın önemini vurgulayarak üyelerin gelişimine katkı sağlıyor.